Despre noi

L.S. ETH

Asociaţia Liga Studenţilor “ETH” din Iaşi (L.S. ETH)

L.S.ETH este o organizaţie studenţească afiliată Facultăţii de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată din IaşiÎnfiinţată în anul 1991, asociaţia are o vechime de aproximativ 33 de ani şi se mândreşte cu o serie de proiecte diversificate.

 

Asociaţia îşi propune să fie deschisă la tot ce este nou şi încurajează membrii să vină cu idei de noi evenimente pe care doresc să le implementezePrintre evenimentele consacrate pe care le desfăşoară periodic se numără: Balul Bobocilor, Zilele Bobocului Ieşean, Vreau o Ţară ca Afară, Festivalul Caritabil de Crăciun, Galele Electro.

 

Relaţia cu facultatea şi cu absolvenţii este foarte importantă pentru asociaţie, de aceea caută constant să o îmbunătăţească şi să o facă cât mai strânsăAsociaţia organizează o serie de evenimente menite să atragă voluntari şi să-i introducă în lumea voluntariatului.

 

Asociaţia Liga Studenţilor “ETH” din Iaşi este membră a Uniunii Studenţilor din România (USR), fiind una dintre cele mai mari ligi membre USR Zona Est, implicându-se activ în majoritatea evenimentele organizate de aceasta, printre care se enumără: UNIFEST, EDU WEEK, Training of Trainers şi multe altele.

Vorbe de la "bătrâni"

(Alumni ETH)